KADAYIFZADE

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 18 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kadayifzade. Meer weten? Ontdek meer

18 sep 2022 om 21:26 Eten was koud en heb meer dan anderhalf uur moeten wachten. Echt niet waard !
6 sep 2022 om 13:02 Pasta was lekker. Hamburger was de prijs absoluut niet waard. Was warm en redelijk snel bezorgd. Extra baklava gekregen, dat was attent!
28 aug 2022 om 20:20 Ik woon om de hoek en alsnog was de bezorgtijd een uur. Verder was het echt niet te eten. Had wat bijgerechten besteld en t was allemaal uit een pak. Geen smaak en totaal niet vers.
13 jul 2022 om 18:01 Knoflooksaus was te zout! Brood was te klein en niet vers! Was verpakt met alu-folie!!! Absoluut een tegenvaller wat betreft prijs-kwaliteit! Dus nooit meer!!!
9 jun 2022 om 18:01 Brood was helaas niet vers en was verpakt met aluminiumfolie, wat natuurlijk heel erg onverstandig is! Warme brood verpak je niet met alufolie!
13 mei 2022 om 22:53 Eten was karig en bezorgtijd lang! Jammer
18 apr 2022 om 0:24 Heeeeerlijk gegeten! Ik had Mercimek, gegrilde kip met rijst en salade en Midye Baklava. Alles was goed gaar, de Mercimek smaakte super. De kip was goed gaar en lekker mals. En de Midye was overheerlijk. Ik heb ook nog gratis aantal stuks bij. Top!
19 mrt 2022 om 19:29 Her eten was weer lekker, alleen lauw warm. In de app stond dat de bezorger er wel was maar het eten nog niet klaar ipv de maaltijd is klaar maar de bezorger is er nog niet,anders had ik wel een warme maaltijd gehad.
17 mrt 2022 om 15:10 Heel lekker. Maar mag wel een beetje warmer. Dank voor de extra attentie.
12 mrt 2022 om 20:26 Top!!!
9 mrt 2022 om 10:47 was erg lekker enig nadeel is altijd dat een minimale bestelling bedrag soms te hoog is voor 1persoon die niet zoveel eet
14 jan 2022 om 12:54 het eten was lekker. wij hadden kremali mantarli tavuk besteld. zeker een aanrader!!!