KADAYIFZADE

KADAYIFZADE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 13 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kadayifzade. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2022 om 22:53 Eten was karig en bezorgtijd lang! Jammer
18 apr 2022 om 0:24 Heeeeerlijk gegeten! Ik had Mercimek, gegrilde kip met rijst en salade en Midye Baklava. Alles was goed gaar, de Mercimek smaakte super. De kip was goed gaar en lekker mals. En de Midye was overheerlijk. Ik heb ook nog gratis aantal stuks bij. Top!
19 mrt 2022 om 19:29 Her eten was weer lekker, alleen lauw warm. In de app stond dat de bezorger er wel was maar het eten nog niet klaar ipv de maaltijd is klaar maar de bezorger is er nog niet,anders had ik wel een warme maaltijd gehad.
17 mrt 2022 om 15:10 Heel lekker. Maar mag wel een beetje warmer. Dank voor de extra attentie.
12 mrt 2022 om 20:26 Top!!!
9 mrt 2022 om 10:47 was erg lekker enig nadeel is altijd dat een minimale bestelling bedrag soms te hoog is voor 1persoon die niet zoveel eet
14 jan 2022 om 12:54 het eten was lekker. wij hadden kremali mantarli tavuk besteld. zeker een aanrader!!!
7 jan 2022 om 15:36 wij hebben kremali tavuk besteld, eten was heerlijk. en gratis baklava gekregen. Ik ben zeer tevreden.
5 jan 2022 om 23:57 Alles is lekker
18 dec 2021 om 1:18 Ik heb de eer om de spits af te bijten, en ook het eten een paar uur geleden. Klasse, het gerecht was erg goed van smaak en de bestelling was aangevuld met baklava en groente.